Suihkuseinä

suihkuseinät  |  mallisto  |  ideagalleria


MALLISTO

Lasina suihkuseinämallistosta löytyy suihkuseinäratkaisu tilaan kuin tilaan. Kaikki Lasina suihkuseinät valmistetaan mittatilaustyönä kunkin kylpytilan yksilöllisten vaatimusten mukaisesti.Lasina Elegant Suihkuseinä. Kirkas lasi, kiinnitys alumiinilistoilla.

Lasina Elegant Suihkuseinä

Linjakas ja moderni kiinteä suihkuseinä

Lasina Elegant suihkuseinä sopii kiinteäksi suihkuseinäksi kaikkiin suihkutiloihin.

Lasina Elegant suihkuseinä asennetaan kiinteästi seinään ja lattiaan joko lasiheloilla tai alumiinilistoilla. Mikäli Elegant suihkuseinä tehdään täyteen huonekorkeuteen, voidaan sama kiinnitys tehdä myös kattoon. Lasiheloilla kiinnitettäessä suihkuseinän ja seinän sekä lattian väliin jää noin 2 cm rako. Alumiinilistoilla kiinnitettäessä rakoa ei jää. Lattian kaadot huomioidaan tarvittaessa tekemällä lasin alareunasta vino.Lasin värit:
Lasina Smart System Suihkuseinä. Kirkas lasi. Yksi kiinteä lasi ja yksi liukuovi. RST-vedin.

Lasina Smart System Suihkuliukuovi

Lasinan huippulaadukas liukuovi sopii myös suihkuun

Lasina Smart System on Lasinan huippulaadukas lasiliukuovijärjestelmä, joka sopii sellaisenaan kaikkiin kosteisiin tiloihin.

Tyypillinen suihkuliukuoviratkaisu sisältää yhden kiinteän ja yhden liukuvan lasin. Kiinteitä laseja voi suihkutilan koon mukaan olla useampiakin. Lasina Smart System soveltuu myös kulmamalliksi, jossa lyhyellä sivulla on yksi kiinteä lasi ja pitkällä sivulla esimerkiksi yksi kiinteä ja yksi liukuva lasi.

Lisätietoa Lasina Smart System lasiliukuovesta löydät täältä: Lasina Smart System Lasiliukuovi


Lasin värit:
Lasina Aqua Suihkuseinä, harmaa lasi 6 mm.

Lasina Aqua Suihkuseinä

Kääntyvä suihkuseinä pieniin ja suurempiinkin tiloihin

Lasina Aqua suihkuseinä sopii erinomaisesti suihkutiloihin, joissa tilankäyttö tuo haasteita suihkuseinän sijoittelulle. Aqua suihkuseinän voi kääntää käyttöasentoon suihkun ajaksi ja kääntää kätevästi pois tieltä muuksi ajaksi.

Lasina Aqua suihkuseinässä on koko lasin korkuinen alumiinisarana, joka kiinnitetään seinään. Kahdella Lasina Aqua suihkuseinällä voidaan muodostaa suihkukulma. Lasina Aqua suihkukulmaan kuuluu vakiovarusteena magneettitiiviste kummankin lasin pystyreunassa.

Lasin värit:
Lasina Suihkun Lasiovet. Käyntiovi ja levikeovi, kirkas lasi. Keskittävät ja säädettävät seinä-lasi saranat, krominuppi.

Lasina Suihkun Lasiovet

Lasina suihkuseinämalliston täydentävä tekijä

Lasina Suihkun Lasiovissa käytetään täysin samoja osia, kuin Lasina Saunan Lasiseinissä. Näin saavutetaan yhtenäinen ilme kylpytiloissa, joissa on jo Lasina Saunan Lasiseinä. Ratkaisuna voidaan käyttää yhtä tai kahta lasiovea. Kahdella lasiovella on muodostettavissa myös suihkukulma, jolloin lasien pystyreunoissa käytetään magneettitiivisteitä.Lasin värit: