Saunan lasiseinä

saunan lasiseinät  |  mallisto  |  helat ja vetimet  |  lisätietoa  |  ideagalleria

Lasina saunan lasiseinä luo kokonaisvaltaisen saunomiskokemuksen ja kylpylämäisen tunnelman joka saunaan. Sauna ja kylpyhuone yhdistyvät lasiseinällä yhtenäiseksi ja avaraksi tunnelmalliseksi tilaksi.

Lasina Saunan Lasiseinä. Malli: Elegant ylälasilla, oikeakätinen. Keskittävät ja säädettävät seinä-lasi ja lasi-lasi saranat.

Saunan lasiseinä on kevyt ja nykyaikainen sisustuselementti

Lasina saunan lasiseinä tuo kylpytilaan nykyaikaisen, uusitun ja valoisan ilmeen. Lasin sävyn valinnalla voidaan täydentää muita kylpytilan sisustusvalintoja tai korostaa tilan haluttua tunnelmaa.

Lasina Saunan Lasiseinä. Malli: Palace ylälasilla, oikeakätinen. Säätöjalat, krominuppi, keskittävät ja säädettävät lasi-lasi saranat.

Lähes rajattomasti mahdollisuuksia tilan käyttöön

Lasina saunan lasiseinän mitoitusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Saunan lasiseinä suunnitellaan joko valmiiden Lasina PALACE ja Lasina ELEGANT -mallien pohjalta tai asiakkaan omien toiveiden mukaisesti. Lasiseinän eri elementit voidaan mitoittaa ja sijoittaa yksilöllisesti koko kylpytilan tavoiteltu toimivuus huomioiden. Ovivaihtoehtoina ovat yksi- ja kaksilehtiset ovet tai liukuovi. Samat lasiratkaisut sopivat myös pukuhuoneen ja pesuhuoneen väliseksi kostean tilan lasioveksi tai lasiseinäksi.

Turvallisuutta unohtamatta

Lasina saunan lasiseinä tuo lisää huolettomuutta rentoutumishetkeesi takaamalla jatkuvan näkökontaktin lasten kylpyhuoneleikkeihin saunan puolelta. Kaikki lasit ovat karkaistua turvalasia.


Lasin värit: