Saunan lasiseinä

saunan lasiseinät  |  mallisto  |  helat ja vetimet  |  lisätietoa  |  ideagalleria

saranat

Lasinan saunan lasiseinien ovissa käytetään keskittäviä ja säädettäviä heilurisaranoita. Keskittävillä ja säädettävillä saranoilla varmistetaan oven oikea sulkeutuminen siten, että löylyt eivät turhaan karkaa saunasta ja että saunan lämmitysaika ei turhaan pitene.

Lasina valmistuttaa Suomessa saranoihin omat tiivisteet, jotka soveltuvat erinomaisesti saunaolosuhteisiin. Lasinan tiivisteet eivät sisällä asbestia, kuten jotkut Aasiasta tuotujen saranoiden tiivisteet. Lasinan tiivisteillä saunan lasiovi pysyy oikein asennettuna varmasti valumatta paikallaan.

vetimet

Lasina Krominuppi Krominuppi
Krominuppi on yleisimmin käytetty vedin saunan lasiseinien ovissa. Se sopii tavallisesti hyvin yhteen muiden kylpyhuonekalusteiden kanssa. Sopii sekä saranoituihin oviin että liukuoviin.

Lasina Satiinikrominuppi Satiinikrominuppi
Satiinikrominuppi on krominupin mattapintainen versio. Satiinikrominuppi on suosittu valinta, kun kylpyhuoneessa on käytetty kromin sijaan enemmän ruostumatonta terästä. Sopii sekä saranoituihin oviin että liukuoviin.

Lasina Kristallinuppi Kristallinuppi
Lasina kristallinuppi on aitoa kristallia. Se antaa ovelle kevyemmän yleisvaikutelman. Sopii sekä saranoituihin oviin että liukuoviin.


Lasina Tiikkinuppi Tiikkinuppi
Tiikkinuppi on hyvin kosteutta kestävä puuvedin, joka pehmentää hieman kokonaisuutta. Sopii sekä saranoituihin oviin että liukuoviin.


Lasina Kuppivedin Kuppivedin
Kuppivedin soveltuu ainoastaan lasiliukuovella toteutettuihin saunan lasiseiniin.Lasina Reikävedin Reikävedin
Reikävedin soveltuu kuppivetimen tavoin lasiliukuovella toteutettuihin saunan lasiseiniin. Kuppivetimeen verrattuna reikävetimestä saa paremman otteen, mutta siitä näkyy oven läpi.

Lasina RST-puuvedin RST-puuvedin
Lasina RST-puuvedin on näyttävä 85 senttimetriä pitkä vedin, jonka päät ovat ruostumatonta terästä ja keskiosa käsittelemätöntä tervaleppää. Vetimen keskiosa tulee joko öljytä tai käsitellä värittömällä tai värillisellä puunsuoja-aineella. Käyttämällä värillistä puunsuoja-ainetta saadaan vetimen puuosan sävy esimerkiksi lähelle lauteiden sävyä. Lasina RST-puuvedin toimitetaan käsittelemättömänä. Sopii sekä saranoituihin oviin että liukuoviin.