Lasiliukuovi

lasiliukuovet  |  helat ja vetimet  |  ideagalleria

Huippulaadukas hidastimilla varustettu Lasina Smart System Lasiliukuovi toimii pehmeästi ja sopii moneen tilaan - myös kosteisiin tiloihin.

Lasina Smart System Lasiliukuovi. Rautavapaa satiinilasi, vetimenä pelkkä reikä lasissa.

Lasina Smart System
Yksi nerokas järjestelmä - Monta käyttötapaa

Lasina Smart System on huippulaadukas uuden sukupolven lasiliukuovijärjestelmä joka mukautuu moneen paikkaan. Kokolasinen Lasina Smart System liukuovi sopii niin yksityisasunnon suihkuliukuoveksi tai välioveksi kuin yritysten toimistoihin ja neuvottelutiloihin.


Lasina Smart System toimiston lasiseinä usealla lasiliukuovella. Kirkas lasi. RST-vetimet. Lasina Smart System Lasiliukuovi kiinteillä lasiseinäelementeillä. Kirkas lasi. RST-vedin.

Huippuominaisuudet nyt joka ovessa

Lasina Smart System on varustettu nykyaikaisilla huippuominaisuuksilla. Järjestelmässä on automaattinen hidastin ja suljin oven liikeradan molemmissa päissä. Smart System liukukiskoon voi integroida käytännössä rajattomasti kiinteää lasiseinää ja sijoitella siihen liukuovia tai pariliukuovia tarpeen mukaan. Yhden ovilehden koko voi olla jopa 4,5m2.


Lasina Smart System Lasiliukuovi suihkuliukuovena. Yksi liukuva ja yksi kiinteä kirkas lasi. RST-vedin.

Täysi kosteudenkestävyys samassa paketissa

Lasina Smart System Lasiliukuovi soveltuu sellaisenaan kaikkiin kosteisiin sisätiloihin. Pyörästöissä on käytetty korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kosteussuojattuja kuulalaakereita. Myös kaikissa muissa osissa, kuten liukukiskossa, alaohjurissa ja hidastinmekanismeissa on käytetty ainoastaan alumiinia, ruostumatonta terästä ja muita ruostumattomia materiaaleja.


Lukitus

Lasina Smart System järjestelmän lasiliukuovet on mahdollista lukita avaimellisella vakiolukolla, Abloy NOVEL, PROTEC ja PROTEC2 -lukoilla, Häfele DT 500 sähköisellä lukolla sekä perinteisellä WC-nuppilukolla.

CE hyväksyntä

Lasina Smart System -järjestelmässä käytettävät lasit ovat CE-hyväksyttyjä. CE EN 12150.


Lasin värit: