Lasiliukuovi

lasiliukuovet  |  helat ja vetimet  |  ideagalleria

mekanismi

Lasina Smart System Lasiliukuoven kiskon poikkileikkaus Liukukisko
Lasina Smart System liukukisko on mahdollista kiinnittää seinään, kattoon tai tietyin edellytyksin itsekantavasti kahden seinän väliin. Kiskon dimensiot ovat 48 x 76 mm (lev x kork).

Lasina Smart System Lasiliukuoven alaohjuri Alaohjuri
Lasina Smart System lasilukuoven alareunaan tarvitaan vain pieni ohjuri. Oviaukkoon ei tule alakiskoa.

vetimet

Lasina Krominuppi Krominuppi
Krominuppi on luotettava perusvedin lasiliukuovissa. Se sopii tavallisesti hyvin yhteen kylpyhuonekalusteiden kanssa.


 Lasina Satiinikrominuppi Satiinikrominuppi
Satiinikrominuppi on krominupin mattapintainen versio. Satiinikrominuppi on suosittu valinta, kun ympäröivässä sisustuksessa on käytetty kromin sijaan enemmän ruostumatonta terästä.

Lasina Tiikkinuppi Tiikkinuppi
Tiikkinuppi on hyvin kosteutta kestävä puuvedin, joka pehmentää hieman kokonaisuutta. Tiikkinuppia käytetään yleensä vain kosteiden tilojen liukuovissa.


Lasina Kuppivedin Kuppivedin
Kuppivedin soveltuu ainoastaan lasiliukuovella toteutettuihin saunan lasiseiniin.Lasina Reikävedin Reikävedin
Reikävedin soveltuu kuppivetimen tavoin lasiliukuovella toteutettuihin saunan lasiseiniin. Kuppivetimeen verrattuna reikävetimestä saa paremman otteen, mutta siitä näkyy oven läpi.

Lasina RST vedin RST-ripavedin
Lasina RST-ripavedin on harjattua ruostumatonta terästä. Vedintä on kahta kokoa: ∅25 mm x 400 mm sekä ∅32 mm x 500 mm. Vedin Sopii sekä saranoituihin oviin että liukuoviin.Lasina RST-puuvedin RST-puuvedin
Lasina RST-puuvedin on näyttävä 85 senttimetriä pitkä vedin, jonka päät ovat ruostumatonta terästä ja keskiosa käsittelemätöntä tervaleppää. Vetimen keskiosa tulee joko öljytä tai käsitellä värittömällä tai värillisellä puunsuoja-aineella. Käyttämällä värillistä puunsuoja-ainetta saadaan vetimen puuosan sävy esimerkiksi lähelle lauteiden sävyä. Lasina RST-puuvedin toimitetaan käsittelemättömänä. Sopii sekä saranoituihin oviin että liukuoviin.Lasina Kristallinuppi Kristallinuppi
Lasina kristallinuppi on aitoa kristallia. Suosittelemme kristallinuppia ainoastaan saranoituihin oviin, koska kristallin liimaus saattaa irrota liukuovikäytössä.